Allmøte 16.12

Fredag 16.12 arrangerte AK Granheim allmøte for alle ansatte. Med jobber i store deler av landet er det ikke alltid like lett å samle alle ansatte.

Quant er blandt de store kundene våre. Bernt Lillestrand fra Quant var invitert for å ha ett foredrag om HMS og observasjoner. Her ble det snakket om jobbrelaterte situasjoner for oss som jobber mye på forecourt. Det ble noen gode prater om sikkerhet!

Det ble også denne gangen avholdt en team konkurranse. Denne gangen gikk oppgaver ut på å bygge en lengst mulig bru som så skulle bære vekten av en modell gravemaskin. Det ble vist stort konkurranse instinkt og mange forskjellige tekniske løsninger kom på bordet!

Etter spennende testrunder og målinger av lengde gikk gruppe 1 av med seieren. Gratulerer til Annette, Rolf, Espen S, John, Håkon og Rune P med seieren og innehavere av AK Granheims vandrerpokal!

Hver måned har det blitt valgt ut en månedens lagspiller. Denne personene har utmerket seg for innsats og litt belønnet med gavekort! Nå var det tid for å trekke årets lagspiller. Premien var en weekend til Berlin inkludert hotell og reise. Vi gratulerer Frode Bunes som årets lagspiller og ønsker god tur!!